Rendezvények, csapatépítők.

A Társa ‘s Játék Bár rendezvényekre és csapatépítő tréningekre több, nem mindennapi programot kínál cégek számára. Egyedi hangulatú környezetben vagy akár kitelepüléssel is. A “Kvíz Est”-en kívűl minden program saját ötlet alapján lett kifejlesztve és megvalósítva. Ezeken a programokon csak a társasjátékbár keretein belül lehet résztvenni!

Programlehetőségek:

  1. Kvíz Est
  2. 5 érzék kvíz
  3. Társasjátékoz kitelepüléssel
  4. Társasjáték Rodeó
  5. A Kulcs 
  6. Párbaj
  7. Ember az idő ellen

1. Kvíz est. A résztvevők csapatokat alkotva megpróbálnak minél több kérdésre jól válaszolni. Nem csak különböző témakörök, de különböző egyedi típusú kérdések is színesítik a programot. A program hossza kb. 2 óra.

2. 5 érzék kvíz. Az alap kvíz programon felül, olyan kérdésekkel szembesülnek a játékosok, amelyeket nem tudásuk alapján, hanem az 5 alapérzéküket használva tudnak megválaszolni. Látás, tapintás, izlelés, szaglás, hallás feladatok. A program hossza kb. 2,5 óra.

3. Társasjátékozás kitelepüléssel. Ha nem tudtok ellátogatni hozzánk a bárba, akkor helyszínre is ki tudunk menni. Ilyenkor a legnépszerűbb játékokat visszük és szórakoztatjuk a résztvevőket.

4. Társasjáték Rodeó. A csapatoknak 10 állomáson kell próbára tenniük magukat. Minden állomáson a csapatoknak 7 percük van, hogy közös erővel a lehető legtöbbpontot gyűjtsék össze. Az idő lejárta után egy másik állomásra mennek át. Az állomásokon a társasjátékok úgy vannak kialakítva, hogy a csapattagoknak összedolgozva kell munkálkodniuk. Minden csapattag munkájára szükség van! Program hossza: 3 – 3,5 óra.

5. A kulcs. A program során a csapatok nem kérdéseket kapnak hanem kulcsokat, azaz információ morzsákat. Minél több információra van szükség egy feladvány  megfejtéséhez, annál kevesebb pontot kapnak. A játék körröl-körre nehezedik. A program 4 részből áll. Minden resznél a szabályok változnak ami változatossá és egyre izgalmassá teszi a vetélkedőt. A program hossza kb. 2 óra.

6. Párbaj. Ennél a programnál ugyan úgy fix csapatok játszanak, viszont minden csapat minden másikkal  szemtől szemben méreti meg magát különböző feladatok teljesítésével. Az első rész a pontgyűjtésről szól. Itt a csapattagok meg össze dolgoznak. A második részben a csapattagok egy-egy tagja küzdenek meg más csapattagok tagjával. Itt több fordulóban egy személy képviseli a csapatot. A harmadik részben ügyességi feladatokat kell megoldani gyorsabban, mint a kisorsolt ellenfél. A negyedik részben viszont a csapatokat ketté osztjuk és egymástól függetlenül kell, a megadott kérdések jó választ adni, egymás segítségét mellőzve. A program hossza kb. 2,5 óra.

7. Ember az idő ellen. Különböző típusú kvíz kérdések, kvíz feladványok és feladatokat kell teljesíteni a csapatoknak, viszont minden feladta nagyon rövid idő álla a rendelkezésre, ezért fontos, hogy a csapatok gyorsan reagáljanak és pontos feleleteket adjanak. A program hossza kb. 2 óra.

Várjuk jelentkezését!

Quiz csapatépítő a Bárban

Quiz csapatépítő

quiz

Angol quiz csapatépítő kitelepülés

KItelepüléses angol quiz nyertesei

Kitelepüléses angol quiz nyertesei

Kitelepüléses csapatépítő Egerben

Kitelepüléses társasjátékos csapatépítő Egerben

Kitelepülés Budapesten társasokkal

Kitelepülés Budapesten társasokkal

Társasjáték est kitelepülés egy hajón

Társasjáték est kitelepülés egy hajón